71eh53zael._sl1356-1000x400

FÁBÓL KÉSZÜLT FALAK

A fából készült falak közvetlen élményt nyújtanak a természet és a moha falai között. Olyan beltéri területeken végezzük a biopilláris tervezést, amelyek csak természetes anyagokat és elemeket használnak az épített környezetbe.

Többféle fából készült belső falat kínálunk.

Galéria megtekintése

breza

Nyírfa kéreg

A nyír kéreg van rögzítve, hogy a több alapréteg. Az alap a kéreg óvatosan eltávolítják, és a felső csatlakozik panelek méretei 480x480mm és vastagsága 10-20mm. Az ilyen panelek megszilárdítása révén nagyon kellemesen és fényűzően falburkolólapokat hozhatnak létre.

korkova-stena

Parafa fal

A parafakéreg fiatal kérgét a parafából egyformán húzott bázishoz rögzítették. A parafa természetes kérge kemény, kontrasztos felületű, hogy a szél és az időjárás nyomot hagyott. Természetes színek között a sötétebb és a halvány barna. Használjuk a kéreg a parafa fedezésére falak vagy egyéb felületek a belső. Ez kellemes klímát teremt a belső tereket, és egyformán jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Standard méretek 900x600mm, vastagság 25-30mm.

topol

A mező kérge fala

A nyár van képes-ból felnövés valameddig egy magasság-ból 30-45m és birtokol egy kemény védő kéreg valameddig egy vastagság-ból négy centiméter/prémium termékek/. A kisebb fáknak kisebb a 2 cm-es/standard termékig terjedő Fakéreg szerkezete. Feldolgozás után, a kéreg használják az egész hozzáadása nélkül a kiegészítő elemek, és így használható mind a külső és belső. Minden panel egyedülálló, és a falak segítségével létrehozott ilyen panelek valóban luxus kiegészítik és falburkolatok magán-vagy közterületek. Az egyes darab lehet magas-4, 2m.

smrek

Luc fenyő falait kéreg

A lucfenyő kéreg van rögzítve, hogy a rétegelt lemez betakarítás után. Köszönhetően a rendkívül rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, a lucfenyő kéreg elvi szél-és időjárásálló, így gyakran használják a tető zsindely. A kéreg az Európai Luc nagyon népszerű a különleges belsőépítészeti minták. A felső 10mm vastag van egy piros barna színű, és magában foglalja a mély metszet. Finoman távolítani a fáról, és rögzíteni a rétegelt lemez hódítja egyedülálló megjelenését. Ebben a formában, a szoba lehet közvetlenül a természetes és tiszta design. Szabványos formátum 1200x2500mm. no)

forest

Erdészeti termékek

Gyűjteményünk a világ különböző részein egyedülálló erdei termékeket tartalmaz.
Tartalmaz egy halom fák (a nyír, topole, tölgy), Keresztelő, fa ágak.