71eh53zael._sl1356-1000x400-1-500x400
A természet tökéletes érzése otthonában
Falak természetes faanyagokból
Fa falak közvetlen élményt nyújtanak a természet, valamint a falak mach. Biofil belsőépítészetet valósítunk meg, kizárólag természetes anyagok és elemek felhasználásával a beépített környezetben.

Kínálunk többféle fából készült belső falak.

Nyírfa kéreg
A nyírfa kéreg több mögöttes rétegre van rögzítve. A kéreg alját óvatosan eltávolítják, és a tetejét 480 x 480 mm méretű és 10-20 mm vastagságú panelekhez rögzítik. Rögzítésével az ilyen panelek, akkor létrehozhat nagyon kellemes és fényűzően eljáró fali csempe.
Nyír
parafa-fal-500x571
Parafa falak
A fiatal kéreg parafa van rögzítve, hogy egy szubsztrátum, amely egyaránt készült parafa. A parafa természetes kérge kemény kontrasztos felülettel rendelkezik, amelyen a szél és az időjárás nyomot hagyott. Természetes színek között sötétebb és halványbarna. Használjuk a kéreg parafa, hogy fedezze a falak vagy más területeken a belső terek. Kellemes klímát teremt a belső terekben, és ugyanolyan jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabványos méretek 900 x 600 mm, vastagsága 25-30 mm.
A mező kérgének fala
A nyár 30-45 m magasságig nőhet, és kemény védőkérge négy centiméter (prémium termékek). A kisebb fák alsó kéregszerkezete 2 cm-es (standard termékek) vastagságig terjed. A feldolgozás után a kéreg egészben használatos, anélkül, hogy alátámasztó elemeket adn hozzá, és így használható mind a külső, mind a külső. Minden panel egyedi, és a falak létre az ilyen panelek egy igazán luxus mellett, és falfal burkolat a magán-vagy nyilvános terek. Egy darab akár 4,2 m magas is lehet.
topol
sesok-500x571
Csikorgó kéreg falak
Az esztrich kéreg van rögzítve rétegelt lemez betakarítás után. Köszönhetően a rendkívül tartós tulajdonságait, a fésűkagyló kéreg elvi elved a szél és az időjárás, így gyakran is használják, mint a tető ingchis. Bark európai screechism nagyon népszerű a különleges belső építészeti. A felső 10 mm vastagság földes vöröses, barna színű és mély barázdákat tartalmaz. Óvatosan eltávolították a fáról, és rögzítve rétegelt lemez lenyűgözi az egyedülálló megjelenést. Ebben a formában, a szoba közvetlenül természetes és tiszta design. Szabványos formátum1200 x 2500 mm.