Mi az Ekomoss-Verti?

A cél a Verti, hogy fokozza az emberek fantáziáját, és hozzon létre funkcionális és stílusos dekoráció révén a játék kreatív megoldásokkal és ötletekkel.

Jelszavunk: “Játssz a Ekomoss Verti termékekkel”.

Azt akarjuk, hogy egy márka, amely gyárt moduláris rendszerek minőségi termékekkel. Mindent a fenntartható anyagok és a termelés nagy munkakörülményei alapján állítanak elő.
Egy innovatív módon fenntartható moduláris rendszerünk hozzáférést biztosít a zöld és a jobb belső környezethez. -Unk oldat van megfelelő részére-a haza, különösen részére azok amit van elhelyezett-ban városi terület, vagy hol hely van korlátozott és gyakran ideiglenes tákolmány ez bonyolult-hoz egyesül ültet levegőbe belső.

Ekomoss-Verti rendszer

Rendszerünk nagyon sokféle felhasználási célra használható, az egyszerű telepítnek és a variációk mennyiségének köszönhetően.

A legelterjedtebben használt lehetőségek a Verti rendszerben.

idea

Világítás

flowers

Ültetvényes

frame

Tükör

Ekomoss-Verti tükör

A Verti Zrkladlo egy minimalista tükör, két különböző méretben kapható, és kombinálható más termékekkel is. Vannak végtelen számú módon használja a tükröt, és azok kombinációja az Interirora design számos előnye van. A szoba vagy a folyosón fog kinézni nagyobb, akkor tükrözi a növények és lesz észrevehető. A VertiMirror is lehet használni a klasszikus módon a hálószobában vagy a fürdőszobában. A moduláris rendszer segítségével létrehozhatunk saját egyedi faldizájn, vagy hagyja, hogy a VertiMirror maga lefagy a falon egy egyszerűsített megjelenés. A VertiMirror polipropilén (HIPS) készül, és dolgozik a fenntartható termelést.

Ekomoss-Verti Ékszerer

Verti Jeweler célja, hogy otthon a legértékesebb díszek. A páros lyukak a vállon jelzi a teret a fülbevaló és a karkötő, nyaklánc és óra lehet biztonságosan beilleszteni közte kockázata nélkül csúszik a szélétől. Nem csak ez történt az ékszerek, de ez is tartalmazhat valami kis, mint a haj nyakkendők, hajpántok, kulcsfontosságú függők és fejhallgatók. A függőleges rövidáru intézkedések 150 × 150 mm. A hátsó panel kapható fekete vagy fehér, és egy acél/arany színű fogas. Ez valameddig ön-hoz eldönt-a kedvenc kombináció. VertiJewelry készült polipropilén (HIPS), és dolgozik a fenntartható termelést.

Ekomoss-Verti növény pot

EGYSZERŰ TERMÉK-KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKKAL
VertiPlants egy egyszerű és intelligens fali konténer hatékony design, alkalmas a különböző célokra. Tudod összeköt sokszoros VertiPlants-ban ugyanaz méret, kever ezek kettő méret vagy egyszerűen tudod volna egy felfüggesztés maga részére egy egyszerű megjelenés. Az összes Verti fali konténer Dániában készül, amely kiváló minőségű terméket biztosít. Az új gyártás lesz olyan anyag, úgynevezett biopolimer, amely 94 növény-és szerves biomassza anyagok. Ez azt jelenti, hogy az európai szabvány szerint a 4 csillagos fenntartható termékek közül 4 a biológiai tanúsítási rendszer (EN 16785-1). A biopolymer könnyen újrahasznosítható, és engedélyezett az élelmiszer, amely lehetővé teszi a tárolási gyümölcs és gyógynövények.

Ekomoss-Verti fény

Verti Light egy stílusos falra akasztott lámpa a minimalista design, hogy jön a két méretben. A lámpa felhasználható a ház különböző részeiben: pl. A hálószobában, a folyosón, a konyhában, stb. A LED-es növekedés izzó, amely a mellékelt lámpa, szimulálja napfény és lehetővé teszi a növények növekedését. A lámpatest felszerelhető úgy, hogy a kívánt irány világít. Van egy textilkábel és egy kapcsoló/kapcsoló az izzólámpán, amely megfelel a kiválasztott színnek. Az összes VertiLights Dániában készül, amely kiváló minőségű terméket biztosít. A VertiLight új gyártása egy biofolimer anyagból készül, amely 94 növényi és szerves biomateriális anyagból áll. Ez az Európai Bio-termékek tanúsítási rendszere (EN 16785-1) szerint 4 csillagos, fenntartható termékeknek minősül. Tudod összeköt a VertiLight és VertiLight mini-val-unk más termékek, vagy egyszerűen felfüggeszt őket a falon-hoz könnyen talál őket.

Ekomoss-Verti termékek

Minden moźity segítségével a Ekomoss-Verti rendszer megtalálható a boltban. Ha nem ismeri a választást, kérjük, forduljon hozzánk bátran! Munkatársaink örömmel segítenek Önnek a megfelelő rendszer választásáról.